L.I.V.E.T

Idag är det första december. tänk vad tiden går. ibland hade den behövt stanna upp lite. man hinner inte med. det hjälper inte att alla lärare är läxgalna.. och så har man en del slutprov som närmar sig med stormsteg. den 18e närmar sig oxå, nästan skrämmande snabbt. tiden har gått snabbt och nu är det bara 18 dagar kvar tills man ska åka hem-hem (som det kallas här). För hem just nu betyder 2 fulmer close, Hampton TW123YJ, London, England. men hem-hemma är ändå i den lilla hålan mitt ute i skogen i Sverige. Det känns så konstigt att tänka på .. Jag saknar allt och alla där hem-hemma men shitt, detta är ju stället jag bor på nu.. kan inte alla bara flytta hit? de tkr jag låter som en underbar ide! så får det bli!!
..
Jag vet att detta inlägget inte kommer bli lättförstått eller kanske ens läsvärt men jag skriver iaf.
Nu är det snö här, eller de snöar här men den ligger inte kvar.. julkänslorna kryper sig sakta fram men det är svårt att få den riktiga känslan utan alla adventsljusstakar..
Nicola frågade mig innan om det var tillräckligt kallt nu. Jag fattade först inte vad hon menade eftersom hon nyss gett mig en tallrik med VARM mat. då sa hon; du är ju från sverige, så kyla är du väl van vid? men egentligen, så är jag ju inte det. jag älskar sommaren och solen, tror engelsmän att sverige verkligen ligger på nordpolen och att alla är eskimåer? vi ligger ju nästan på samma  breddgrad (eller vad de heter) som england, bara de att dom är halvt immuna mot snö .. jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta men ändå.
..
Borde kanske ta och titta på julkalendern, den är mest troligen jättedålig men men, e de tradition så är det :P
..
..
xoxo

RSS 2.0