Camden town&Picadilly Circus

Idag har jag, Josse, Frida, Ida, Emmy, Jacob och Gustaf turistat lite i london. Vi åkte kl 10 på morgonen och började med att vara lite olydiga genom att köpa ett dagspass på tåg tube och buss för £2 :) (barn är man fram till 15 år och full biljett kostar £7,5)
Först åkte vi till Camden och gick på Camden market. Massa att titta på, jag köpte dock inget var nära att jag gjorde det men mitt shoppinghumör är typ.. slut! Man gör inte så mkt annat här :P
Därefter åkte vi till Plarform 9 3/4, ni vet Harry Potter. men VILKEN BESVIKELSE!!!!!! det var en vägg inte någon pelare. Men nu har vi det på bild också.
Därefter åkte vi vidare till Picadilly Circus.. Trodde de skulle vara mkt mäktigare men den tiden kommer väl. Jag har kommit på att jag kommeer ändå få springa runt på "turist ställen" med mina besökare så jag väntar med museer, london eye och sånt så kan mamma/pappa/mormor/morfar betala de sen när dom kommer hit :) för de måste ju upleva dom sakerna och jag ska ju vara deras "guide" så kan jag få de tycker jag :D
Picadilly var okej men vi bestämde oss för att åka hem, jag och Ida delade på en mars milkshake. Något man sett överallt men inte haft möjligheten/orken att prova själv. Den var faktiskt riktigt smaskig!
När jag väl var hemma efter en hemsk bussresa (LONDON TRAFIKEN ÄR LÅÅÅÅÅNGT IFRÅN BRA!!!!!!!!!) så ringde jag min päron för senaste uppdateringen, sen såg jag Jacobs nya frisyr (trots att han inte ville tända lampan så jag inte kunde se något genom kameran på skype!)
Hungern kom krypande så jag gick ner och värmde på maten Nicola fixat till mig; Lamm, potatis, sås, morötter. Jag kan inte komma ihåg om jag smakat lamm innan men jag vet nu att jag inte tänker göra det igen, det smakade precis så som kattmat luktar!! Jag ska nog börja erbjuda min hjälp i köket, haha.
Sen kollade vi och Dan på någon konsert "help for heroes" helt okej. Nicola försökte hjälpa mig med min svenska läxa.. Vi ska läsa en NORSK novell och sen skriva en personlig reflektion om den .. Hrmm, vad har jag för koppling till en trög mentalsjuk ensamstående norsk kvinna i typ 30 års åldern som jobbar som städare som funderar på att begå självmord? en mkt bra fråga skulle jag vilja säga, jag må vara trög men där tog likheterna slut.
Nu ska jag sova! Ha det bra! Här kommer några bilder jag snott från facebook eftersom min kamera inte vill fungera :S
xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0