"Söta svenskar.."

Det är konstigt, jag har aldrig känt mig mer svensk än vad man känner nu. Det kommer fram människor som fråga var man kommer ifrån, då svarar man att "Jag kommer från Sverige :)". Innan hade jag sagt, "Åled, Halmstad typ..". På matte lektionen så satt vi och var imponerade över att Flickan som lekte med elden ska visas på biografen nere i Richmond. Det stod till och med SVT på affischen! Tänk de va! Och ALLA TALAR SVENSKA! Hemma så hade man inte ens lagt märke till de..
Dan, min "bror" hade tydligen blivit jätteglad när Nicola "mamma" berättade att jag EN SVENSK TJEJ skulle bo med dom! Alla hans kompisar hade tydligen reagerat på samma sätt. När jag, Ida och Josse träffade Josh, Dan's kompis så hade han sen sagt till Nicola att jag var söt, Nicola redogörde då att jag hade pojkvän och sa att hon tyckte Ida var så söt med sitt tjocka blonda hår, hade han hållt med men avlutade med att stolt säga att hon andra (Josefin) var sötast!
Och byggarbetarna på vägen till skolan hejar alltid lika glatt när svenska tjejer går förbi, bilar tutar andra kastar blickar. Hur i hela fridens namn kan de SE att man inte kommer från England. Ser vi verkligen så lost ut?
Hahaha
Idag gymmade vi efter skolan, så jag kommer sova gott inatt :D
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0