Vad har jag hittat på?

London är som jag nämnt innan helt fantastiskt! Jag kan inte klaga på något. Jag ska nu försöka få er att fatta vad som hänt här de senaste dagarna.
Jag tar allt från början, för som vår kära mentor Ite en gång sa; "repetition är alltid bra men fler gånger säger jag de inte"
Allt började en helt vanlig måndag, eller helt vanlig var den nog inte.. Jag vaknade VÄLDIGT tidigt, av nervositet och förväntan om vad som skulle ske. Alla väskorna var packade och jag var redo. Tåget skulle gå 10.04 så när jag och mamma skulle köra vid halv så, ja de e ju vi så blev de lite sent men vi kom i tid. På stationen möttes vi av en pappa och en gråtande storasyster.  På perrongen stod tåget och några ivriga flickor som var övertygade om att jag skulle komma försent och missa tåget. Men det gjorde jag ju inte! Efter ett svårt farväl bar det av mot kastrups flygplats.
Flygeresan gick jättebra men vi fick vänta ett tag på Stockholmsflget för vi skulle köras ut till våra värdfamiljer tillsammans med dom. Jag kom fram till Fulmer Close vid 9 tiden. Där möttes jag av Nicola med en kram! Hon är hur snäll som helst. Mitt rum är ganska litet men mysigt.
På torsdagen bar det av mot centrala London. Vi åkte på Themsen med skolan och kunde då se coola grejor som tex Big Ben London eye och massa mer.
sen bar det av mot Oxford street och SHOPPING!!! :D
Fredagen började med skola till kvart i 5(!) sen en snabbtur på gatorna i Richmound. Sen hände nårot vi inte trodde skulle hända;
Vi skulle åka hem från skolan, så vi satte oss på bussen, det va rush houer så allt tog ganska lång tid, då går de fram en översminkad 8 årig liten flicka till busschauffören och säger kaxigt : Damen där bak vill gärna komma till sjukhuset idag och inte nästa vecka! sen går hon där ifrån och tkr att hon e jätte cool. hon har två äldre tjejer med sig som skrattar åt de hon gjorde. Vi ba; men gud vilken unge! då vänder hon sig mot ida och frågar om hennes näsa e äkta. asså vad e de för fråga? så vi ba glor på dom och konstaterar att ungen är sjuk i huvudet! då frågar hon ist Frida var vi kommer ifrån : Sweden svarar ju hon och då börjar dom snacka som att vi inte förstår vad dom säger! Vi e ju inte tröga liksom. sen börjar hon dra ida i håret! Ida väder sig om och ser att de andra två flickorna skrattar åt de hon gjorde. Vi ignorerar henne totalt! då börjar hon sparka ida på benet! IDIOT liksom!  sen frågar hon josse om hon tycker att hon e söt, josse sa  ja de tkr jag, då Börjar ungen gapskratta! sen när hon hoppar av bussen ropar hon "bye bitches!"
Jag skrattade som tusan för allt var så himla patetiskt! haha
På kvällen gick jag över till Ida, senare kom Josse och vi bestämde oss för att åka in till Richmound och vi plockade upp Frida och Anna på vägen. Vi mötte upp några från skolan och hade det riktigt kul!
Idag har skolan ordnat BBQ så vi var där och åt hamburgare, Gott!
Ikväll ska vi till Josse sen till Kingston och kanske dansa lite :)
Måndagen bjuder på Musikal :D Billy Eliott tror jag vi skulle kolla på, Josses "mamma" fixade billjetter till ett bra pris £6. ungefär 70 kr. Det ska bli super skojsigt!
Ha de bra,
var ni än må va!
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0